Härvan kring mordförsöket på den ryska dubbelagenten Sergei Skripal och hans dotter i Salisbury fortsätter att växa för var dag som går. Igår beslutade premiärminister Theresa May att utvisa 23 ryska diplomater och bojkotta fotbolls-VM i Ryssland senare i sommar från officiellt håll. Det vill säga inga politiska representanter eller medlemmar ur kungafamiljen kommer att närvara.

I FN:s säkerhetsråd fick Storbritannien stöd av många länder inklusive USA och Sverige. Relationen mellan Storbritannien och Ryssland har inte varit så här dålig sedan kalla krigets dagar.

I veckan har jag varit med i Morgonstudion tre dagar i rad. Det var meningen att jag skulle prata om mordförsöket på Sergei Skripal alla tre dagar. Igår kastades dock körschemat om i sista stund efter att fysikern Stephen Hawking avlidit, så jag fick prata om det istället.

Nedan finns klipp från när jag var med i tisdags morse efter att Theresa May pekat ut Ryssland som skyldiga.

Fel
Den här filmen finns inte

Idag var jag med i Morgonstudion igen efter att Theresa May beslutat att utvisa 23 ryska diplomater och fått stöd av USA.

Fel
Den här filmen finns inte